Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Lav sjove og personlige juletrøjer til familien

Er du vild med kreative projekter? Mange danskere kan godt lide at være kreative og vise deres nærmeste, hvad de kan lave af spændende projekter. For nogen mennesker er det kreative hjørne et fristed, hvor der er plads til at fordybe sig i noget specifikt.

Det kreative hjørne kan dermed være den tid på dagen, hvor du kobler af og lukke alle dine tanker ude.

internettet kan du finde en masse inspiration til spændende hyggeprojekter. Find et projekt der interesserer dig, så du kan begynde at samle materialer ind til projektet.

Traditioner i juletiden

I anledningen af julen er det altid hyggeligt at lave nogle aktiviteter sammen med familien. Mange familier bager småkager sammen eller lave juledekorationer. Du kan altid lige peppe julestemningen op med, at I skal designe jeres egne juletrøjer til juleaften.

Det behøves ikke at være et dyrt projekt, da det udelukkende kræver, at I har nogle hvide T-shirts, som der kan dekoreres på. Der er flere muligheder i forhold til at designe de personlige trøjer.

Du kan f.eks. købe tuscher, der er beregnet til at skrive på stof eller diverse materialer, der kan klistres på trøjen. Det er kun fantasien, der sætter grænser, så det gælder om at finde på en masse sjove ting.

Find inspiration

På internettet kan du søge på diverse hobbybutikker og dermed blive klogere på, hvilke materialer der findes. Det er altid dejligt at blive inspireret, så du kan få nye og kreative ideer. Andre danskere er også gode til at dele deres kreative evner med hinanden.

Du kan med garanti finde en masse sjove juletrøje dekorationer og dermed finde ud af, hvordan din skal se ud. Det er vigtigt, at du bliver tilfreds med dit eget resultat.

Køb hvide T-shirts

Hvide T-shirts kan købes på mange hjemmesider. Hvis du skal bruge et bestemt antal, så kan du altid spørge om en mængdepris. Sørg for at T-shirtsene har en god kvalitet, så de kan holde til mere end en enkel jul.

Overrask familien

Din familie vil med garanti elske en sjov juleaften med hjemmelavede juletrøjer på. Det giver noget sammenhold, at man har en trøje på der minder om hinandens.

Hvis din familie aboslut ikke er til kreative gaver, så kan du også købe færdiglavede juletrøjer til dem. Der findes f.eks. nogen med snemand, rensdyr, nisser, snefnug eller juletræer på.

Mange bliver overraskede over hvor mange varianter der egentlig er indenfor juletrøjer. Kom i gang med juleforberedelserne, så du kan glæde dig til at se, hvad familien siger til juletrøjerne.