Julestrømer og julesokker

Julestrømper kan andet end bare at se flotte ud og skabe julestemning. De er nemlig oftest lavet i et varmt materiale, der varmer godt om fødderne. Og er der noget hyggeligere end at trække et par julesokker på fusserne, lade sig falde ned i sofapuderne med en kop varm chokolade og se en julefilm? Nej, vel!?! Har du ikke nogen julestrømper? Se udvalget af julestrømper til børn, kvinder og mænd her nederst på siden, og få straks bestil et par!

De fleste julestrømper er lavet af materialer i høj kvalitet, så de kan tåle at blive brugt og vasket flere gange. Så kan du få glæde af dine julesokker hele december måned – og selvfølgelig igen næste år. Og det er faktisk ikke fordi, de er særligt kostbare. Og oftest får du flere par til prisen. Så kan du ovenikøbet skifte mellem flere forskellige.

Stort udvalg af julestrømper til børn, kvinder og mænd

Du kan selvfølgelig få julesokker til både børn og voksne. Julestrømper til børn er oftest dekoreret med sjove julemotiver, der taler til barnets fantasi. Nogle gange kan de måske inspirere til en hjemmedigtet julehistorie eller vække minder om juleferien sidste år eller bygningen af snemanden.

Ud over julestrømper kan du også få julesokker, der når næsten helt op til knæet. Det er almindeligvis julestrømper til kvinder og til børn.

Julestrømper til mænd kan godt være sprælske, men kommer også i mere afdæmpede varianter i neutrale farver med et lille julemotiv på skaftet.

Køb i dag, og bliv klar til jul

Skal du have julestrømperne klar til jul, så køb i dag, så du kan nå at få dem leveret, inden julemåneden starter – eller i hvert fald inden juleaften. Det samme gælder hvis du skal bruge julesokker der passer til den juletrøje du skal have på til en af årets mange julefrokoster. Når du køber online, får du dine varer sendt direkte til din adresse eller en pakkeshop i nærheden.

Viser 6 ud af 6 resultater
Julestrømper
Julestrømper
Pris 49.00 DKK.
Liewood 3-pak Strømper - Hunter Green Multi Mix
-50%
Liewood 3-pak Strømper - Hunter Green…
149.00 DKK.
Pris 74.50 DKK.
Liewood Silas Cotton Socks 3 Pack Holiday Tuscany Rose Multi Mix
-49%
Liewood Silas Cotton Socks 3 Pack…
149.95 DKK.
Pris 74.98 DKK.
Liewood Silas Cotton Socks 3 Pack Holiday Hunter Green Multi Mix
-49%
Liewood Silas Cotton Socks 3 Pack…
149.95 DKK.
Pris 74.98 DKK.
Jule  hyggesokker   -   Bestseller  2020
Jule hyggesokker - Bestseller 2020
Pris 89.00 DKK.
Julestrømper til kvinder
Julestrømper til kvinder
Pris 179.00 DKK.