Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Guide: 3 tips til at vælge det rigtige tøj til julefrokosten

Skal du til julefrokost? Så er det vigtigt, at du bidrager til at skabe en god stemning – og det kan du gøre ved klæde dig i dit mest julede outfit. Er du i tvivl om, hvordan du vælger et outfit, som stråler af jul, så får du her en række gode råd til, hvordan du stjæler opmærksomheden og sikrer, at julefreden sænker sig.

Dit outfit skal være festligt

Selvom du skal til julefrokost, så behøver du ikke være klædt i tøj med julemotiver. Det vigtigste er, at det tøj, du har på, er behageligt, samtidig med at det er festligt. Læs mere her, hvis du er i tvivl om, hvilket tøj du skal vælge til julefrokosten. På linket kan du se en række gode bud på kjoler og lignende, som passer perfekt til julefrokosten.

Du kan også vælge at klæde dig i tøj med julemotiver, hvis du ikke har noget imod, at dit tøj måske ikke er så seriøst. Hvis du tager en juletrøje på, så er du med til at bidrage til den gode stemning, og samtidig er det med til at gøre julefrokosten til en lidt mere julet én af slagsen, hvis de øvrige gæster ikke har juletøj på.

Det kan være en fordel at klæde dig i grønt og rødt, hvis du vil sikre, at farverne bliver holdt i den rigtige skala. Det betyder dog ikke, at du udelukkende må have juletøj på – du kan sagtens vælge noget andet, da det vigtigste er, at du synes, tøjet er behageligt at have på. Du skal trods alt spise dig mæt og sikkert også drikke alkohol.

Sørg for, at der er plads til julemaden

Når du skal klæde dig på til julefrokosten, så bør du lade det tøj, som strammer en anelse, blive liggende i klædeskabet. Der er nemlig stor risiko for, at du kommer til at spise dig godt mæt, og så er det ikke så spændende at skulle drikke øl og spise risalamande. Derfor kan det godt betale sig at have en lidt for stor kjole eller sweater på.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit tøj er julet nok, så kan du altid forhøre dig hos værten. Han eller hun vil kunne give dig svar på, om de øvrige deltagere også tager juletøj på, eller om der ikke er nogen dresscode. Det er i øvrigt altid en god idé at forhøre dig om, hvorvidt der er dresscode eller ej, så du er sikker på, at du vælger rigtigt.